Equip docentEquip docent
Direcció i docència de teatre:Eva Vives

Actriu Diplomada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona, promoció 2008


La seva formació teatral s'inicia a Valls amb classes extraescolars i continua a l'Escola de Teatre del Teatre Bartrina de Reus, abans de la seva diplomatura. A més la seva formació avarca diferents disciplines, mètodes i tècniques, entre ells; teatre de text, clown, mim, manipulació de titelles i objectes, Commedia dell'Arte, cant, dansa, història del teatre, direcció i producció.
Després de la seva formació professional com actriu, al Col·legi del Teatre de Barcelona, ha exercit com a directora i productora en diferents companyies teatrals i espectacles de creació pròpia.
La seva experiència professional avarca tallers i muntatges teatrals amb diferents directors en actiu com Xicu Masó, Ester Nadal o Thomas Sauerteig.
I com ha docent de teatre ha treballat en diferents escoles i instituts de Valls, Reus i Barcelona, en els que ha treballat amb alumnes des dels 3 anys fins a adults.

Després de més de 8 anys d'experiència com a docent de teatre i formació especifica per exercir com a tal decideix establir-se a Valls, el seu poble natal i obrir La Peça, una escola de teatre que amb la finalitat d'oferir un extraescolar divertit es caracteritza per la professionalitat, entenent que el joc teatral com qualsevol altre art necessita formació i experiència alhora d'ensenyar-lo.